Tuesday, February 21, 2017

@Cycling 35th @TourAlentejo @VoltaaoAlentejo winners @Tour to start tomorrow

Palmarès[edit]

RiderTeam
1983PortugalPaulo Ferreira (POR)Lousa-Trinaranjus
1984PortugalMarco Chagas (POR)Sporting Lisboa-Raposeira
1985PortugalAdelino Teixeira (POR)Lousa-Trinaranjus
1986PortugalManuel Zeferino (POR)Lousa-Trinaranjus
1987PortugalJoaquim Salgado (POR)Garcia Joalheiro-LDA
1988PortugalJoaquim Gomes (POR)Louletano-Val de Lobo
1989PortugalFernando Carvalho (POR)Louletano-Val de Lobo
1990SpainJosé Recio (ESP)Seur
1991SpainJesus Blanco Villar (ESP)Lotus-Festina
1992PortugalAntónio Pinto (POR)Recer-Boavista
1993PortugalJorge Silva (POR)Sicasal-Acral
1994PortugalCarlos Carneiro (POR)Sicasal-Acral
1995RussiaAsiat Saitov (RUS)Artiach
1996SpainMiguel Indurain (ESP)Banesto
1997SpainAitor Garmendia (ESP)O.N.C.E.
1998SpainMelchor Mauri (ESP)O.N.C.E.
1999SpainJose Luis Rubiera (ESP)Kelme-Costa Blanca
2000DenmarkClaus Møller (DEN)Maia-MSS
2001HungaryLászló Bodrogi (HUN)Mapei-Quick Step
2002PortugalJoaquim Andrade (POR)Cantanhede-Marques de Marialva
2003RussiaAndrei Zintchenko (RUS)LA-Pecol
2004BulgariaDanail Petrov (BUL)Carvalhelhos-Boavista
2005SpainXavier Tondo (ESP)Catalunya-Angel Mir
2006PortugalSergio Ribeiro (POR)Barbot-Halcon
2007SpainManuel Vázquez (ESP)Andalucía–Cajasur
2008SpainHector Guerra (ESP)Liberty Seguros
2009FranceMaxime Bouet (FRA)Agritubel
2010SpainDavid Blanco (ESP)Palmeiras Resort-Prio
2011LithuaniaEvaldas Šiškevičius (LTU)La Pomme Marseille
2012RussiaAlexey Kunshin (RUS)Lokosphinx
2013BelgiumJasper Stuyven (BEL)Bontrager Cycling Team
2014SpainCarlos Barbero (ESP)Euskadi
2015PolandPawel Bernas (POL)ActiveJet Team
2016SpainEnric Mas (ESP)Klein Constantia